top of page
Kersenboom

ネロとパトラッシュ ウォーキングクエスト

Chris Vervaet en Katrien, kwaliteitsslagerij Thyssen, Hoboken

Kwaliteitsslagerij Thyssen
Antwerpsesteenweg 397, 2660 Hoboken
www.ikwilvlees.be.

Chris en Katrien runnen een slagerij-traiteur in Hoboken. Gebeten door het verhaal van de jongen en zijn hond ontwikkelen zij hun eigen Nello en Patrasche specialiteiten.

Nellokaas wordt geproduceerd in een kaasboerderij aan de kust. De bierkaas komt tot stand via een uniek proces.
Het romig-pikante product wordt gerijpt in Nellobier. De zurige biertoetsen dringen via de korst door tot in de zuivel en geven de kaas zijn fluwelen en elegante smaak. De kaas smaakt heerlijk met wat selderijzout of een ouderwetse graanmosterd. Nellobrood, een lekkere Nello’s Blond, een Patrasche of een Nello’s Triple maken het plaatje af.

Ook voor de paté ontwikkelde Chris een eigen recept op basis van kippenlevertjes en Nello Blond. Een zelf samengestelde kruidenmengeling en de nodige vakkennis maken van de paté een lekker ambachtelijk product.  

In 2018 laat Chris op eigen initiatief en volgens eigen recept twee gins ontwikkelen. Na verschillende proefdistillaties en smaaktesten wordt beslist om de productie te starten. Een smaakvolle gin verdient een elegante verpakking. Chris en Katrien gaan op zoek in Italië. Ze kiezen voor een mooie fles die in iedere kast tot haar recht komt.

Ook dochter Esther is enthousiast en zij gaat meteen met pen en papier aan de slag. Esther ontwerpt twee etiketten. Op Nello gin staan Nello en Aloïse rug aan rug met de melkkar op de achtergrond. Op het etiket van Aloïse gin poseren de twee vrienden voor de molen. Voor de achterzijde van de fles schreef Linda Wouters een tekst over vriendschap en over de smaak van de gin. Inari vzw verzorgde de Japanse vertaling.  

 Nello gin is een kruidig-citrus 100% graandistillaat met jeneverbes, koriander, engelwortel, gemberwortel, kardamom, cubebepeper en jamaïcapeper.
 

‘Nello,
Jij bent mijn beste vriend. Ik hou van je unieke karakter, je warme herfsttoets, je kruidige smaak. 
Wij horen voor altijd bij elkaar. 
Kusjes,
Aloïse’

ネッロ、

あなたは私の親友です。 私はあなたのユニークな性格や温かい 秋の雰囲気やハーブな味が大好きです。私たちはいつも一緒に所属しています。

キス、

アロイセ

 Aloïse gin is een 100%  citrus-georiënteerd graandistillaat met jeneverbes, koriander, bittere en zoete sinaasappelschil, citroenschil, citroengras, engelwortel, kaneel, limoen, zoethout, rozemarijn en kardamom.

‘Aloïse,
Jij bent mijn liefste vriendinnetje. Ik hou van je unieke karakter, je delicate zomertoets, je citroen-frisse smaak. Wij horen voor altijd bij elkaar.
Kusjes,
Nello ‘

アロイセ、

あなたは私の親友です。私はあなたのユニークな性格や繊細な夏の雰囲気やレモンの味が大好きです。私たちはいつも一緒に所属しています。

キス、

ネッロ

Gin Nello en Aloïse, kwaliteitsslagerij Thyssen, Hoboken
bottom of page